Организатори

Калоян Колев

Шеф Калоян Колев е кулинарен експерт с над 18 години опит и страст към иновациите и изследването на различни кухни и култури. Последните 8 години работи в образователната система и се стреми да развива себе си и помага на младите хора в България да изградят правилните основи. С гордост би казал, че някои от най-добрите готвачи са негови студенти.

Диана Маркова

Диана Маркова е студент в Института по Кулинарни изкуства Варна. Благодарение на стажовете към университета е работила в ресторант с 1* Мишлен в Италия, била е част от екипа на Грифид Хотели в Грифид Ноа 5*. Очаква с нетърпение накъде ще я отведе следващото кулинарно приключение.

Димитър Пасков

Шеф Димитър Пасков има близо 7 години опит в индустрията. Кариерата му започва в ранна възраст и включва богат опит – от ресторанти в България до водещи заведения, отличени със звезди Мишлен. Кулинарията е неговата истинска страст и той е посветен на развитието и издигането на българската кухня на световно ниво.

Ивайло Гасеров

Шеф Ивайло Гасеров е млад и изключително талантлив професионалист, отдаващ се на всяко начинание с пълна ангажираност и страст. Кариерата му включва разнообразен опит както в България, така и извън страната, също в ресторанти, отличени със звезда Мишлен. С дълбока отдаденост към кулинарията, шеф Гасеров работи неуморно за развитието и утвърждаването на кулинарното изкуство в България.